Cashbuddy lånar ut pengar till den som inte kan få lån hos de ordinarie bankerna, t.e.x på grund av betalningsanmärkningar.

Cashbuddy Årslån
25.000 kr

Lånebelopp finns att välja mellan 5000 kronor och 25000 kronor. Företaget bakom lånet heter Cashbuddy AB och och är ett moderbolag till JMS Capital AB. Cashbuddy är inget kort snabblån, utan ett årslån med löptid på 1-5 år.

Ansök
Ansök

Lånekrav

  • 20 år
  • Betalningsanmärkningar är ok
  • Deklarerad inkomst från lön, pension eller A-kassa
  • Folkbokförd i Sverige med ett svenskt personnummer

Avgifter

Cashbuddy har fast ränta. Den ligger på 26.05% per år. Den effektiva räntan är maximalt 29.4%.  Cashbuddy tar inte ut någon uppläggningsavgift eller andra avgifter än ränta då du lånar, till skillnad mot andra långivare, som t.e.x Brixo. Cashbuddy följer Konsumentverkets stadgar för att låna pengar och har tillstånd från Finansinspektionen att låna utan pengar. Ansökan är kostnadsfri.

Betalningsfria månader

Cashbuddy låter dig utnyttja 2 st betalningsfria månader. Bra att veta om någon månad skulle vara tuffare än vanligt.

Ansök Cashbuddy

När du ansöker om årslån hos Cashbuddy så behandlas den automatiskt. Det finns ingen generell inkomstkrav, utan din ansökan behandlas individuellt och det går att få lån även med A-kassa eller låg inkomst.

Din ansökan behandlas omgående när ansökan skickas in och om inga konstigheter föreligger så får du svar direkt på skärmen.

Utbetalning sker under Cashbuddys öppettider vardagar 9-12.30.

Här kan du ansöka lån

Övrigt

  • Tar UC
  • Bank- ID behövs för signering
  • 2 betalningsfria månader

Cashbuddy´s fördelar

Att kunna låna pengar trots betalningsanmärkningar är en klar fördel för den som blir nekad lån hos andra banker. Att slippa uppläggningsavgift och att kunna skjuta fram betalningen under svåra månader (2 st) är också positivt och till Cashbuddys fördel.

Om man jämför räntan med snabblån och smslån så är den avsevärt lägre, även om det är mindre kostsamt att låna pengar hos en ”vanlig” bank. Eftersom vanliga banker oftast inte godkänner lån till den som har betalningsanmärkningar, så är Cashbuddy ett bland de ”billigare” alternativen till lån för den som har anmärkningar.

Nackdelar

Cashbuddy är inte ett lån utan UC. När du ansöker lån så kommer en kreditupplysning tas via Upplysningscentralen. 

Kundtjänst

Cashbuddy AB
Box 1061
432 14 Varberg
Org: 556686-9938
0340-62 77 40
info@cashbuddy.se
https://www.cashbuddy.se