konsumtionslån lånutanuc.se

Vill du låna pengar?

Du är inte ensam om att vilja låna pengar i dessa tider. Så många står arbetslösa p.g.a Coronaviruset och många letar ett sätt att få vardagsekonomin att gå ihop. Det finns många banker som erbjuder lån och ännu fler lånejämförelsesajter som låter dig jämföra lån för att hitta lägsta räntan. En av dessa sajter är LånutanUC.se som både listar alla lån som inte tar kreditupplysning från UC, men även Bolån, Konsumtionslån, snabblån och pensionärslån.

Konsumtionslån lånutanuc.se

Du kan låna hur mycket pengar du vill – om du betalar tillbaka i tid

Många människor har svårt att få lån. Att man precis har blivit arbetslös har ingen betydelse för långivaren, eftersom att de tar en kreditupplysning och där ser din senast deklarerade inkomst. Banken har inte en aning om ifall att du jobbar just nu eller inte. Men om du själv vet om att du inte har någon inkomst så kan du inte amortera på ett lån. Det är dock inget hinder för att låna pengar.

Låna med betalningsanmärkningar

Det som kan sätta stopp för lån är ifall att man har många betalningsanmärkningar. En eller ett par stycken betalningsanmärkningar är inte alltid ett hinder för att få låna ifall att kreditupplysningen visar en inkomst och du inte har ansökt flera lån som tar UC de senaste 12 månaderna.

Varje gång du ansöker om ett lån som använder sig av Upplysningscentralen så registreras det att banken har gjort en kreditupplysning på dig. Flera sådan registreringar leder till ett försämrat kreditbetyg. Man kan därför väja att ansöka lån utan UC. Då görs kreditupplysningen genom ett annat företag än UC och ingen kreditförfrågning registreras.

Kan du betala så kan du ofta låna hur mycket pengar som helst

Går du igenom en kreditupplysningscheck hos banken och blir erbjuden ett mindre belopp än det du behöver låna, då går det att vända sig till flera långivare. Så länge du har ett hyfsat kreditbetyg, sköter dina amorteringar och inte drar på dig nya betalningsanmärkningar så kommer du att kunna bli beviljad lån hos  flera långivare på samma gång, även om vi inte rekommenderar att utnyttja detta. Det kan bli väldigt dyrt.

Årslån vill med denna artikel inte uppmuntra till att låna mer pengar än du behöver, men däremot upplysa om de möjligheter som finns ifall att man befinner sig i en krissituation. Det är upp till var och en individ att själva fatta beslut hur detta skulle påverka sin plånbok.

Vi vill också upplysa om att snabblån och årslån utan uc är högkostnadskrediter med höga räntor, vilket kan leda till betalningsanmärkningar och utmätning av Kronofogden ifall lånen inte återbetalas.

Låna 800.000 – En miljon utan säkerhet

Det är helt sjukt och naturligtvis otroligt korkat att göra det, med det går att låna 800.000 – en miljon kronor utan säkerhet bara genom att låna hos flera långivare. Men du vill självfallet inte sitta  med skulder i snabblån och blancolån på en miljon kronor utan säkerhet. Det skulle kunna leda till förödande konsekvenser som personlig konkurs och att du förlorar allt du äger.

 

Comments are closed