Låna pengar med betalningsanmärkningar

Att låna pengar med betalningsanmärkningar kan vara jättesvårt. Allra helst om man har flera anmärkningar och de är färska. Det går att låna pengar med betalningsanmärkningar, både större och mindre belopp, låna pengar med årslån och snabblån.

Om du har sett på Lyxfällan så känner du säkert till Bluestep. Det är en bank som lånar ut pengar till dig med betalningsanmärkningar, ifall att du har någonting att lämna som säkerhet, som till exempel en fastighet.

Om du inte har någon säkerhet att lämna för ett lån så ansöker du blancolån. Då krävs ingen säkerhet för att lån och du får använda lånet till vad du vill.

Här ansöker du lån med betalningsanmärkningar utan säkerhet

Om lån med anmärkningar utan säkerhet

Många människor har ingen fast egendom att lämna som säkerhet och då är varken Bluestep eller storbankerna på tal. Det är i sådana fall som man kanske vänder sig till snabblån. Det finns flera snabblån som låter dig låna med anmärkningar utan säkerhet, dock kommer det att kosta.

Att låna pengar med betalningsanmärkningar innebär ett stort risktagande för banken. Ifall att du har en medlåntagare eller kan lämna säkerhet som fast egendom eller borgensman så kan räntan bli lägre. Men om du lånar pengar utan någon som helst säkerhet, så kommer du att få betala en hög ränta.

Lån som är kända för hög ränta är lån utan UC. Dessa lån har ett räntetak på 39,5%. Istället för att dra sig fler nya lån, bör man istället se över möjligheten att lösa sina dyra lån. De lån man sittter med idag.

Om du vill lösa lån och har betalningsanmärkningar så kolla med förslagsvis

Comments are closed